2011. június 27., hétfő

Stokke Care pelenkázó bútor Új!! - Jelenlegi ára: 80 000 Ft


Egyedi, nyitott homokórához hasonló alakja segítségével, a díjnyertes StokkeŸ Care™ pólyázó asztal magassága állítható, magasabb és alacsonyabb szintekre állítható, s így ideális és biztos környezetet biztosít gyermeke tisztába tevéséhez.
Teljes mértékben átalakítható polcok és tárolók biztosítanak a változó igényekhez alkalmazkodó könnyű elérhetőséget, mely nagyobb áttekinthetőséget tesz lehetővé, s azt, hogy örökké izgő-mozgó gyermekünkre koncentrálhassuk figyelmünket.
öt különböző színben állnak rendelkezésre, s ezáltal jól illeszthetőek a gyermekszoba színösszeállításhoz, és a lakáshoz. A pólyázó kis asztallá, praktikus könyvespolccá és, iskolások számára, nagyobb íróasztallá alakítható. A Stokke Care nem egyszerűen egy, a csecsemőkorban használható pelenkázó, hanem képes a teljes gyermekkor igényeihez alkalmazkodni.
A tisztába tevéshez létrehozott biztos és stabil környezet jobb kapcsolatteremtést biztosít, s hozzájárul ahhoz, hogy mindig aktív gyermekét jobban figyelemmel kísérhesse.
A Stokke Care pólyázó közelebb emeli önhöz gyermekét, tisztába tevés közben. A különleges, homokórához hasonló formájú Stokke Care magassága állítható, magasabb és alacsonyabb, s ezáltal ideális és biztonságos pozíciót téve lehetővé gyermeke tisztába tevéséhez. A Stokke Care, az ön és a gyermeke számára, számos sajátságot, funkciót és előnyt kínál.
méret: 75*106*99 cm


Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-04 13:12
. Stokke Care pelenkázó bútor Új!! - Jelenlegi ára: 80 000 Ft

Fontos