2011. július 29., péntek

Tok álló, krokodil bőr FEKETE S méret - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Tok álló, krokodil bőr (kihúzható tépőzár, övre fűzhető) S méret FEKETE
Kompatibilis készülékek:
NOKIA 5220, NOKIA 6300, NOKIA 6300i, SAMSUNG SGH-F300, SAMSUNG SGH-M620, SONYERICSSON W350i,
Divatosan színes? Elegenásan egyszerű? Egyedi megjelenés? Igen, megérkezett az Unicase 2010-es őszi mobiltelefon tok kollekciója!
Az Unicase mobil kollekció minden darabja a Te igényeidnek megfelelően tökéletes védelmet biztosít mobiltelefon készülékednek a mindennapok során, míg praktikus kialakításuknak köszönhetően megőrzik a teljes kényelmet mobilod használatában. Az Unicase mobil tokok kedvező áron megrendelhetők a legtöbb mobiltelefon készülékhez.
 
A készlet állapotáról licit előtt kérjük érdeklődjön vagy ha kérdése van a termékkel kapcsolatban nyugodtan tegye fel! A Mobil Ász örömmel áll rendelkezésére.
A fizetés a kedvező szállítási feltételek érdekében kizárólag előreutalással lehetőséges, amelyhez minden információ automatikusan közlésre kerül a termék licit leütésekor.
Kézbesítési lehetőségek:
- Postai kézbesítés 2 Kg össztömegű csomagokig lehetséges 750 Ft szállítási és csomagolási költséggel belföldre
- Futárszolgálati kézbesítés DPD futárszolgálattal értékhatártól függetlenül bruttó 1200 Ft szállítási és csomagolási költséggel belföldre
- Természetesen több tétel rendelése esetén is csak 1db szállítási költség fizetendő, ezt a rendszerben is így állítottuk be
Személyes átvételre, áru cserére nincs lehetőség, minden termékünk számlával és garanciával kerül forgalomba igényes, biztonságos csomagolásban.
Kérem rendeléskor pontosan adja meg a szállítási címet és a számlázási adatokat, a gördülékeny ügyintézés érdekében! Kérjük az átutalás közlemény rovatában tüntesse fel az Ön vaterás felhasználó nevét, hogy követhető legyen az ügyintézés!
A szállítási határidő:
A megrendelés értékének bankszámlánkra történő megérkezésétől számított 5 munkanap ( hétvége nem számít bele), de gyakorlatban ha minden rendben van, akár 3 napon belül szállítható a termék.
Cégünk folyamatosan forgalmaz mobiltelefonokat, navigációkat és tartozékokat, ha bármilyen olyan termékre van igénye ami nem szerepel jelenlegi aukcióinkban, kérdezzen bennünket bizalommal, ha beszerezhető akkor elérhetővé tesszük Önnek a Vatera piacterén.


Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2011-08-16 01:30
. Tok álló, krokodil bőr FEKETE S méret - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Fontos