2011. május 30., hétfő

48 Óra+Megint 48 Óra - Eddie Murphy 2DVD-n - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd filmek bontatlanul 
Magyar szinkronnal
A Két film ára együtt 2999 Ft !
Szereplők:
Eddie Murphy , Nick Nolte , Brion James , Kevin Tighe , Ed ORoss
48 óra:
Nick Nolte és Eddie Murphy minden idők egyik legszokatlanabb és legszórakoztatóbb csapatát alkotják Walter Hill fékevesztett tempójú thrillerében, a 48 órá ban.
Nolte a kőkemény zsaru, aki két könyörtelen zsarugyilkost üldöz. De ez nem megy a sima modorú és jól vasalt Murphy segítsége nélkül, aki egy félmillió dolláros rablásért ül a sitten.
A valószínűtlen duó sűrűn szórja a poénokat és a pofonokat, miközben mindketten saját céljukat hajtják: Nolte a gonosztevőkert akarja, Murphy pedig a pénzét és a hőn áhított női társaságot.
Készülj fel Murphy fergeteges jelenetére a fehérek country-western bárjában, mert majd újra és újra meg akarod nézni!
Megint 48 óra:
Újra itt vannak. Csak gyorsabbak. És keményebbek.
Reggie Hammond és Jack Cates visszatérnek a nagysikerű folytatásban, amely "jobb, mint az első rész! " (Pat Collins, WWOR-TV)
Mennyivel jobb? Úgy indul, hogy a maffia vérdíjat tűz ki Reggie fejére. A busz, mely a sittről elszállítja, átpördül, kábé tizenhétszer. Remek Porsché ját szilánkokra robbantják. A balfékek egy bárban még mindig nem tanulták meg, hogy ostobaság feldühíteni Reggie -t. És még fiatal az éjszaka.
Mielőtt ez a 48 óra véget ér, Reggie és Jack a feje tetejére állítja San Franciscót, hogy elcsípjenek egy ravasz drogbárót. A fiúk visszatértek a városba… és az utcákat elönti az akció.



Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2011-06-03 08:24
. 48 Óra+Megint 48 Óra - Eddie Murphy 2DVD-n - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Fontos