2011. május 28., szombat

Szerviz kellék, ultrahangos tisztító készülék, Aoy - Jelenlegi ára: 8 800 Ft

Szerviz kellék, ultrahangos tisztító készülék, Aoyue 9050 (tisztító folyadék nélkül)
AOYUE TYQ-9050 Ultrahangos tisztító Tulajdonságok CPU irányítás. Két, felcserélhető teljesítményű kivitelben: 30W és 50W. Digitális kijelző a bekapcsolt állapot, a munkaidő, és a munkaállapot megjelenítésére. Folyamatos magas frekvenciájú szűrő gondoskodik a magas szintű tisztításról. Kimondottan elektromos berendezések, ékszerek, és dísztárgyak tisztításához. Páratlan, antisztatikus kivitel. Kezelési útmutató Nyomja meg a “Power” gombot a 30W-os üzemmódban való indításhoz, a visszaszámlálás 99-ről indul, és automatikusan megáll 00-nál. A teljesítmény váltásához nyomja meg a “30/50” gombot (ebben az esetben a visszaszámlálás újraindul 99ről. A folyamat leállításához nyomja meg a “Power” gombot. Ékszer, porcelán, üveg tisztítása: Helyezzen egy megtisztítani kívánt tárgyat a tisztítóedénybe, és tegyen rá folyékony tisztítószert (csak a tárgy tetejére). Indítsa el a készüléket. Általában javasolt a 30W-os teljesítmény használata. Amennyiben szükséges, ismételje meg a tisztítást. Mobiltelefonok és egyéb eszközök áramkörének tisztítása: Elsőként szerelje szét a megtisztítani kívánt darabokat. Helyezze őket a tisztítóedénybe, tegyen rájuk folyékony tisztítószert (kimondottan áramkörök tisztításához készített tisztítószer javasolt). A folyadék a keret tetejétől max. 1cm-re legyen feltöltve. Ezt követően indítsa el a gépet. Figyelem! Ne szedje szét a készüléket az áramütés veszélye miatt! Ne mozgassa a készüléket működés közben, az ultrahang generátor védelme érdekében! A gép működése közben ultrahang képződik, amire néhányan érzékenyek, de általában az ultrahang teljesen ártalmatlan az emberi test számára. Ne nyomja meg túlzott erővel a funkciógombokat a szerkezet károsodását elkerülendő! Amennyiben hosszabb ideig nem használja a készüléket, kívül húzza ki a hálózati kábelt! Használat közben a gombok felmelegedhetnek, ez azonban normális állapot. Műszaki adatok: Feszültség 210 - 230V (igény szerint változtatható) Teljesítmény 30/50W Ultrahang 40kHz+-1kHz Súly 1Kg Méret 45 x 165 x 85mm Űrtartalom 500ml
Üdvözlöm!
Köszönöm , hogy benézett hozzánk!
Vásárlás előtt kérem olvassa el az általános tudni valókat, melyeket az ismerj+ oldalunkon részletesen leírunk! Sok fontos kérdésre ad választ!
Kérem a félreértések, tévedések elkerülése érdekében mindig a vásárlás előtt kérdezzen!
Személyes átvétel: Budapest XIV. Tökhöly úti irodánkban, közel a Hungária krt. -hoz. A szállítási és garanciális feltételek fül alatt tájékozódhat egyéb lehetőségekről!
A megrendelt alkatrészek szakszerű, garanciális beszerelését is vállaljuk, igény esetén kérjen árajánlatot!
Cserével nem foglalkozunk, azonban egyes esetekben mobiltelefont beszámítunk.
Kérem tekintse meg többi termékünket is!
Tisztelettel:
Telefonmágus";


Jelenlegi ára: 8 800 Ft

Az aukció vége: 2011-06-14 23:42
. Szerviz kellék, ultrahangos tisztító készülék, Aoy - Jelenlegi ára: 8 800 Ft

Fontos